VANJA UDOVIČIĆ POSETIO OLIMPIJSKI TIM SRBIJE U OLIMPIJSKOM SELU U PJONGČANGU

Ministar omladine i sporta u Vladi Republike Srbije, Vanja Udovičić i pomoćnik ministra za sport, Darko Udovičić su zajedno sa predsednikom i generalnim sekretarom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem i Đorđem Višackim posetili sportiste Srbije u Olimpijskom selu.

Ministar je zajedno sa rukovodstvom Olimpijskog komiteta Srbije obišao Olimpijsko selo, objekte za smeštaj sportista i kancelariju Tima Srbije. Najviše vremena je posvetio razgovoru sa sportistima i njihovim utiscima o uslovima za život i treninge, interesovalo ga je kako se sportisti osećaju pred prve nastupe, čestitao na rezultatima sa kojima su se kvalifikovali i poželeo im je puno uspeha na takmičenjima.

Takođe je izrazio uverenje da će svi u svojim nastupima dati svoj maksimum i na najbolji način predstaviti sebe i svoju zemlju. Prve nastupe naši takmičari su trebali da imaju danas od 11.00 časova po lokalnom vremenu (03.00 časa ujutru po vremenskoj zoni u Srbiji) ali je takmićenje zbog jakog vetra otloženo za četvrtak 15. februar.  Nastupaće Marko Vukićević i Marko Stevović u alpskom skijanju u disciplini spust.

Izvor: Olimpijski komitet Srbije