VATERPOLISTI SPARTAK PROZIVKE SA DVE POBEDE STARTOVALI U 1B LIGI

Vaterpololisti Spartak Prozivke odlično su započeli takmičenje u 1B vaterpolo ligi Srbije. U prva dva kola slavili su kao gosti i sa nestrpljenjem iščekuju nastavak takmičenja, navodi suboticainfo

Valis – Spartak Prozivka 7:10

U prvom kolu subotičani su slavili u Valjevu pobedivši VK Valis  sa 10:7. Nakon izjednačenog početka Spartak Prozivka je u drugoj četrvtini povela sa 4:2. Domaćini su uspeli da poravnaju na 4:4, međutim tada su vaterpolisti Spartak Prozivku postigli tri gola u nizu za novo vodstvo od 7:4, Do kraja meča pobeda subotičana više nije dolazila u pitanje. 

Spartak Prozivka je nastupila u sledećem sastavu: Zeljković Filip, Čabrilo Danilo, Varkulja Viktor,  Varkulja Čongor, Ivković Luka, Tonković Matija, Kajtez Marko, Grabež Marko, Lazendić Miloš, Perez De Guzman Nicolas, Kokai Silard, Stojanović Miloš, Prolić Rastko i Konatar Aleksa.

Singidunum – Spartak Prozivka 11:15

Spartak Prozivka: Zeljković Filip, Čabrilo Danilo 4, Varkulja Viktor 2,  Varkulja Čongor, Ivković Luka, Kajtez Marko 3, Grabež Marko 1, Perez De Guzman Nicolas, Kokai Silard, Stojanović Miloš 1, J. Stojanović, Prolić Rastko 2, Konatar Aleksa 1, M. Janković 1.

Vaterpolisti Spartak Prozivke su bili uspešni i u drugom kolu kada su ponovo kao gosti došli do nove pobede. Savladali su ekipu Singidunum sa 15:11. Ključni period utakmice bila je druga četvrtina u koju su subotičani dobili sa 6:2 i sa time stekli veliku prednost te već na poluvremenu rešili pitanje pobednika. Najefikasniji u redovima subotičana bio je Danilo Čabrilo sa 4 postignuta gola. 

U sledećem trećem kolu subotičani dočekuju ekipu ŽAK-a. Utakmica se igra u subotu 17. novembra sa početkom od 19 časova na bazenu SRC Prozivka. 

Izvor : suboticainfo