ВЕЧЕ ЗАХВАЛНОСТИ УДРУЖЕЊА ЗА ПОМОЋ МНРО

Удружење за помоћ МНРО града Сомбора у петак, 16. децембра организовало је вече захвалности у просторијама Месне заједнице „Млаке“.

Повод за окупљање била је жеља чланова на посебан начин захвале свима који су учествовали и помагали у раду Удружења за помоћ МНРО града Сомбора, али и намера да се заједничка сарадња на унапређењу положаја особа са инвалидитетом настави и у наредном прериоду.

У оквиру програма, председница Удружења Катарина Салкановић одржала је презентацију о раду и активностима које ово удружење спроводи, а у знак захвалности за подршку додељене су захвалнице Удружењу  „Мало краљевство“, Сомборском едукативном центру, Основној школи „Никола Вукићевић“, Миодрагу Тепавцу, оцу Сави Николићу, Одељењу за друштвене делатности Градске управе, Сомборским новинама, Гимназији „Вељко Петровић“, Средњој медицинској школи „Др Ружица Рип“, Драгану Кнежевићу испред МЗ „Млаке“, чланици Градског већа Антонији Нађ Косановић, Центру за развој образовања „Планета“, Канцеларији за младе, Организацији „Чепом до осмеха“, ШОСО „Вук Караџић“ и градоначелнику Сомбора Антониу Ратковићу.

Испред локалне самоуправе догађају је присуствовала чланица Градског већа Антонија Нађ Косановић.

Извор: Град Сомбор