ВЕЧЕРАС ПОЧИЊЕ ФЕСТИВАЛ У КУЛИ

Љубитељи позоришне уметности у наредних осам дана имаће прилику да гледају најбоља аматерска позоришна остварења из Србије. На такмичарском програму ће се наћи осам представа, а прве фестивалске вечери ће наступити Културни центар Кула, са позоришном представом „Родољупци“, у режији Драгана Остојића, а по тексту Јована Стерије Поповића. Представе се играју у сали Културног центра Кула, са почетком у 20 часова.

Променадни концерт ће почети у 18 часова испред Културног центра у Кули, а потом ће уследити паљење фестивалске ватре и подизање на јарбол фестивалске заставе. Уочи свечаног отварања манифестације у
Ликовној галерији Културног центра Кула у 19 часова ће бити отворена ликовна изложба „Тајне бојом одгонетнуте“ , која ће трајати током овог позоришног догађаја. Слике су настале на првој Ликовној колонији „Михољдански крајолик“.Фестивал се одржава под покровитељством општине Кула и министарства за културу и информисање, а у организацији Савеза аматера Србије,Културно-просветне заједнице и домаћина Културног центра Кула.

Овде можете видети комплетан програм Фестивала.