VELIČANSTVEN TURNIR U MAGLIĆU „ODBOJKA ZA OGNJENA“ ODUŠEVIO POSETIOCE

Juče je na bazenima u Magliću održan humanitarni odbojkaški  turnir na pesku  „Odbojka za Ognjena“. Na tunir se odazavao veliki broj odbojkaških ekipa.

U izrazito sportskoj atmosferi koja je vladala tokom čitavog turnira, još jednom je potvrđeno sportsko pravilo da je važno učestvovati, a organizatori turnira su svojim odličnim radom dokazali da su sposobni i spremni za mnogo veće i ozbiljnije sportske manifestacije..

Na humatintarnom turniru skupljeno je oko 51.000,00 dinara i ta sredstva biće predata porodici za lečenje malog Ognjena.

Ženska ekipa Medija Portala (vojvodjanske.rs) je dala svoj doprinos veličanstvenom igrom na turniru. Zahvaljujući žestokom zalaganju na terenu,  ušle su u polufinale turnira, čime su se plasrale na najviše osvojeno mesto među ženskim ekipama. Ovom prilikom zahvaljujemo se organizatorima turnira, a Daci i šmizli Sonji čestitamo na osvojenom rezultatu i lavovskoj borbi za boje Medija Portala, ujedno podravljamo i kapitena ekipe Miru, koja je u onlajn prenosu bodrila ekipu Medija Portala.

Više fotografija sa sa ovg turnira možete pogledati na našem F.B. nalogu Vojvodjanske – vesti sa geografskim poreklom.