ВЕЛИКО ИНТЕРЕСОВАЊЕ ЗА „ПИЈАЦУ ЛЕПИХ СТВАРИ“

Туристичка организација општине Кула спрема ново изненађење за све посетиоце који у четвртак и петак дођу на „Пијацу лепих ствари”. Дводневни програм ће се одржати у улици Јосипа Крамера од 8 до 19 часова.

Организатор се потрудио да изађе у сусрет свим излагачима, којих је ове године преко 80, а долазе из разних градова Војводине, али и из Србије. Улица ће бити препуна разних производа: од џемова и сокова од ароније, производа од бундеве и лаванде, па све до лековитог биља и ручних радова. Поред прозвођача цвећа учешће су потврдили пчелари, посластичари, кондитори, као и разна удружења грађана.

Владимир Станковић, директор Туристичке организације општине Кула, позвао је све заинтересоване грађане да посете „Пијацу лепих ствари“ за коју тренутно влада велико интересовање излагача и продаваца. Пријављено је више од 80 излагача из Србије, који су једва дочекали да их неко позове како би, после дуже паузе, били у прилици да продају своје производе. Око 30 излагача је са територије општине Кула, док је остатак из других делова Србије, рекао је Станковић

Манифестација се организује под покровитељством општине Кула, а уз подршку Туристичке организације општине Кула и Удружења жена „Идеја“ из Куле.

Организатори напомињу да је обавезно поштовање свих мера превенције и заштите у циљу спречавања ширења вируса Ковид-19.

Извор: Општина Кула