ВЕСЕЛО У НАДАЉУ – ПРОСЛАВЉЕН ИВАЊДАН

Надаљчани су у четвртак обележили сеоску славу Ивањдан.

Овогодишњи програм био је осмишљен на начин да задовољи интересовања и укусе свих генерација. Бином у центру Надаља током вишесатног програма владале су разне старосне групе домаћег КУД-а „Ивањско цвеће“ и пријатељског КУД-а „Бард“ из Србобрана, наступ су имале „Веселе звездице“, певачке наде Вељко Голуб и Биљана Јацић, солисти Хелена Томић и Александра Бранков, све до после 22.00 часа када су се на бини појавиле Дивље јагоде. 

Надаљчанима је славу честитао и Радивој Дебељачки, председник општине Србобран. „Желим да вас и ваше породице испуни љубав, срећа и просперитет. Просперитет се најбоље огледа управо у породици, кроз децу, а по томе је Надаљ заиста препознатљив – једно је од ретких места у Војводини које може да се похвали позитивним природним прираштајем и желим да се то настави и у будућности. То је оно што је најважније, то је најважније за чување наших породица и наших места. Желим да заједнички дођемо до још бољег напретка и да ми који смо доносиоци одлука слушамо вас и ваше сугестије, све у корист Надаља и општине Србобран“, поручио је окупљеним Надаљчанима Дебељачки.

Концерт Дивљих јагода био је пун погодак организатора програма. Наступ популарног бенда који већ 45 година забавља публику свих држава региона, био је мамац за љубитеље хард-рока из Бечеја, Врбаса, Куле, Темерина и Новог Сада, тако да је концерт одржан пред бројном публиком, можда и најбројнијом од како се Ивањдан обележава и наступом најпопуларнијих музичара.

Извор: Општина Србобран