VLADO GEORGIJEV U NOVOM SADU

Nakon nekoliko upešno održanih koncerata po gradovima u Srbiji i okolnim državama,   Vlado Georgiev će ponovo nastupiti i pred novosadskom publikom, ovaj put na koncertina u SRPSKOM NARODNOM POZORIŠTU,  i to 19. i 20. APRILA 2019. godine sa početkom  od 20,00 sati. Pored novih pesama publika će moći da uživa i u starim i svima dobro poznatim hitovima,  ali u malo drugačijem aranžmanu.

Jedan od najpopularnijih domaćih pop pevača, prve korake na muzičkoj sceni načinio je u rodnom Herceg Novom, dok je, zahvaljujući svojim brojnim hitovima, pravu popularnost stekao u Beogradu. Svoju bogatu karijeru obeležio je učešćem na festivalima širom zemlje, kao i nizom nagrada koji su te nastupe pratili. Njegov debi album “Navika” je za samo mesec dana postao najtraženije izdanje pop muzike u zemlji. Sa albuma su se izdvojili hitovi “Sama bez ljubavi”, “Bolesni od ljubavi”, “Zbogom ljubavi”, “Reci mi da znam”… Dobio je i nagrade za muziku “Zlatni Melos”, “Oskar popularnosti”…

Istovremeno, Vlado neumorno piše aranžmane i tekstove, od kojih su mnogi u intrepretaciji mladih pevača zabavne muzike, postali pravi hitovi.

Ulaznice po ceni od 2.200,00 za prvih dvanaest  redova partera, 2.000,00 ostalih šest i središnji deo balkona i 1.800,00 za bočne delova balkona mogu se kupiti na ‘’on line’’ putem sajta i nablagajni  SRPSKOG NARODNOG POZORIŠTA.