ВОЈВОЂАНСКЕ ПРИНЦЕЗЕ СА ЛАКОЋОМ ОДБРАНИЛЕ ТИТУЛУ

Спуштена је завеса и на Мини Макси лигу за девојчице. Завршни турнир за првака Србије одржан је у Крушевцу у сали „Дуел“.  Након девет одиграних утакмица добио се и овогодишњи победник. ЖФК „Војводина“ је одбранио титулу првака освојену прошле године у Београду и трећи пут у својој историји постао шампион Мини Макси лиге Србије. Ако томе придодамо и два друга места онда долазимо до чињенице о једном квалитеном раду у континуитету као и плејади талентованих девојчица које се рађају и стасавају у Новом Саду.

У првој утакмици много лакше од очекиваног младе новосађанке су победиле Машинац из Ниша са 11:0. Голове су постигле: Арсенин 2, Стојић 2, Тривић 2, Блечић 2, Велемир 1, Грујић 1 и Мијатовић 1.

У другој утакмици савладан је и Напредак из Крушевца са 5:0 и пут до финала је био широм отворен. Противничку мрежу су погодиле: Арсенин 2, Стојић, Блечић и Грујић.

У веома квалитетној финалној утакмици младе новосађанке су одиграле беспрекорно и сасвим заслужено тријумфовале против Црвене звезде са 5:2. Можда су многи очекивали неизвесније финале али слика на терену је била сасвим другачија. Силно мотивисане да ураде оно што још ни једној екипи није пошло за руком – да одбране титулу првака Србије, Вошине принцезе су кренуле од првог судијског звиждука у незадрживе јурише и врло брзо свима ставиле до знања да титула остаје у Новом Саду.

Шампионски састав је предводио тренер Милош Савић а екипу су чиниле: Јована Ђукић, Ања Медић, Милица Стојић, Оливера Арсенин, Јелена Грујић, Тара Блечић, Теодора Тривић, Ања Мијатовић, Вања Велемир, Лара Бацковић и Катарина Андрић.

Извор: ЖФК ВОЈВОДИНА