ВОЖЊА БРОДИЋЕМ АПАТИНКА КРЕЋЕ ОД ВИКЕНДА

Након периода изолације који је за нас, од суботе поново креће са вожњом бродић Апатинка.

Ове године смо се одлучили да вожње крећу од 17 часова, тако да сви људи који раде, могу поподне да искористе у прелепом боравку у природи и вожњи бродићем који је свима познат, а наравно и прилика за све оне који до сада нису пловили да истраже Горње Подунавље и све лепоте природе које Дунав нуди. – рекла је директорица ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин Љиљана Крец

Од Љиљане Крец сазнајемо и да је прва вожња планирана у суботу 16. маја и трајаће сат времена, а пловиће се до „Великог лимана“. Наредне суботе 23. маја, возиће се до „Мишвалда“, где ће се захваљујући повољном водостају Дунава моћи ући у канал „Мишвалд“ и уживати у лепотама које нам је природа подарила. Последње суботе у мају је предвиђена вожња до „Вагона“, која је и најдужа вожња, те ће за њу цена карте стајати 350 динара, док је за вожњу претходне две поменуте туре, цена 300 динара по особи.

Све информације и пријаве се могу обавити путем броја телефона 025/515-0068 или директно на рецепцији ЈП за управљање путничким пристаном и марином Апатин. Што се заштитних мера тиче, оне ће бити спроведене у складу са препорукама лекара и стручног особља.

Извор: Општина Апатин