ВРБАС НА 45. МЕЂУНАРОДНОМ САЈМУ ТУРИЗМА

Под слоганом „АВАНТУРА ПОЧИЊЕ ОВДЕ!“ на Београдском сајму ће од 22. до 25. фебруара 2024. године у халама 1, 1А и 4, бити одржана најзначајнија туристичка манифестација целог региона југоисточне Европе и других делова света – 45. Међународни сајам туризма. Локална Туристичка организација представиће све потенцијале општине Врбас на овој престижној манифестацији, најављено је из ТООВ.

Земља партнер Сајма туризма ове године је Република Грчка, први пут на Сајму туризма наступају Камбоџа, Еквадор, Света Луција и Либија, а повратак су најавиле Индонезија, Куба и Сао Томе и Принципе. Традиционално, на сајму ће учествовати најзначајније туристичке агенције, удружења и организације, хотели, туристички центри, транспортне компаније и међународни тур-оператори.
Србија ће своје туристичке адуте представити у хали 4 Београдског сајма кроз наступе Туристичке организације Србије (ТОС), Туристичке организације Београда (ТОБ), Туристичка организација Војводине (ТОВ) као и многобројних локалних и регионалних туристичких организација из свих делова Србије. У халама 1а и 1 запажен наступ имаће Гаранцијски Фонд АП Војводине и Покрајински секретаријат за привреду и туризам.
Туристичка организација општине Врбас Вас позива да посетите наш штанд у хали 4 и упознате се са туристичком понудом наше општине.                                                                                                                                                       
Радно време Сајма туризма и Сајма ХОРЕЦА-ОПРЕМА је од четвртка до суботе 10.00 до 19.00 часова, и у недељу од 10.00 до 18.00 часова.

Извор: Општина Врбас