ВРТИЋ СПРЕМАН ЗА НОВЕ МАЛИШАНЕ: ЗАВРШАВА СЕ НАДОГРАДЊА ОБЈЕКТА „НЕВЕН“

Објекат „Невен“ предшколске установе „Бошко Буха“ у Инђији биће ускоро спреман за упис нових малишана. У току су завршни радови на фасади и изолацији а унутрашњи груби грађевински радови су завршени. Остало је да се након сушења зидова и пода постави паркет и неопходни мобилијари.

У динамику радова уверио се председник општине Инђија Владимир Гак који је изразио задовољство урађеним

„Са завршетком објекта „Невен“ и пуштањем у рад новог вртића моћи ћемо констатовати да имамо стабилну ситуацију са капацитетима у предшколској установи“.

Проширивањем објекта „Невен“ добиће се два боравка и ходник укупне површина 250 квадратних метара, што је довољно за око 50 малишана.

„Мислим да овим решавамо један огроман проблем а то ће најбоље знати родитељи чија су деца на листи чекања“, навео је Гак додавши да се нада да ће и ови капацитети ускоро бити мали.

„Са великим бројем инвестиција које имамо нормално је очекивати досељавање становништва и углавном су то породице са малом децом. Верујем да ћемо ускоро, због њих а и надам се већим наталитетом, радити на изградњи нових објеката вртића“.

Наведени радови, који износе 6 милиона динара, су прва фаза јер је пројектовано, у случају потребе, додатно проширивање.

Извор: Општина Инђија