VRŽINA I PANIĆ SE UPISALI….

Kada i golobradi momci sa klupe dobiju priliku za svoje minute i još im pođe za rukom da se upišu u listu strelaca, konstatacija da je košarkaška predstava u potpunosti uspela, mora da ima sasvim realnu osnovu.

Luka Vržina i Nedeljko Panić, sasvim korektno iskoristili su svojih nekoliko minuta, postigli po koš i upotpunili sliku korektnog izdanja košarkaša Proletera u duelu sa poslednjeplasiranom ekipom Smedereva, koja u odigranih 17 kola ne zna za slast pobede.

Lalić sa pola gasa, gurao je Proleterov brod u mirnu luku desetog trijumfa u prvenstvu, a dostojno su mu pomagali raspoloženi Petar Lambić, Đorđe Božović, kapiten Stefan Atanacković i Nikola Šućov.

„Cilj smo ostvarili i to je najvažnije…Teško je igrati ovakve utakmice u kojima je favorit iz aviona uočljiv i unapred poznat…Drago mi je da su svi igrači dobili priliku i da su se mladići sa klupe upisali u listu strelaca…Okrećemo se narednoj urtakmici i derbiju sa Novim Pazarom…Novi veliki izazov za nas“, poručio je trener Proletera Zoran Bajin.

Izvor: Sportinfo