WILLKOMMEN BEI LIDL

Новосађани ће, поред отварања продавница у једанаест градова у Србији,  на Булевару Војводе Степе број 2., од 11. октобра 2018. године имати прилику да купују производе познатог немачког ланца продавница Лидл. Радно време продавнице је од 08- 22 часа.

Унапред су најављене веома повољне цене и висок квалитет разних производа: гауда сира, павлаке, јогурта, пилећег меса, немачких чоколада, банана, ананаса, пива.., а поред хране и пића нудиће се и играчке, опрема за баштованство, алати, текстил, кућни декор, кућни апарати…

Ограничење одговорности односи се на то: да је куповина могућа само у количинама примереним за потреба домаћинства, приказани производи  су доступни од означеног датума до истека залиха или до истека означеног завршетка акцијског периода…некад се

нажалост деси да се производи распродају пре краја трајања акције.

Сходно томе наши суграђани су у раним јутарњим часовима почели да се сакупљају испред продавнице, знатно  пре отварања, радознало разгледајући и очекујући да ће успети да купе све оно што су желели.

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је отварању и пожелео добродошлицу заинтересованим грађанима.  

И после пар сати по отварању, гужва испред продавница не јењава, редови су све дужи.

Попричали смо са љубазним запосленицима на улазу, који деле каталоге и пуштају да уђе онолико људи колико изађе, насмејани су и у добром расположењу, задовољни одзивом грађана. Сазнали смо да се све информације могу добити на интернет адреси: Лидл Србија.

С обзиром да улаз у продавницу захтева дуже чекање, само они најупорнији су се враћали пуних кеса.

За vojvodjanske.rs пише и фотографише: Снежана Лазић