ЗА НЕКОЛИКО САТИ ПОЧИЊЕ – ЂУРЂЕВО ОТВОРЕНОГ СРЦА И БЕБЕК

Пета ђуђевачка Манифестација „Ђурђево отвореног срца” почиње данас, тачније вечерас, за неколико сати и то на спортском полигону у центру Ђурђева. Улаз ће бити отворен од 20 часова, а програм почиње у 21 час.

Главна звезда вечери биће Жељко Бебек који наступа од 23 час, а пре њега у 21.15 час „100’S бенд и пријатељи” рок група у којој претежно свирају ђурђевчани. После њих и Жељка Бебека, у један сат после поноћи, електронску музику ће традиционално пуштати ђурђевачки ди-джеј Meisten Mthaza.

Те вечери, осим музике, најмлађа ђурђевачка менифестација ће промовисати и сеоски бостан, па ће посетиоци имати прилике да пробају лубенице и диње, и производе од њих.

Карте се могу купити у GIGSTIX продавницама, а у Ђурђеву у Билијар клубу „Марио”, у Жабљу у Кафићу „Френдс” и Пицерији „Рандеву”, као и на улазу на Манифестацију само што ће на том месту карте бити у ограниченом броју.

Редовна карта је 300 динара, VIP 1 200 динара и са њом добијате посебне привилегије, као што је место и избор пића. Више информација на ФБ профилу Ujedinjene boje zvuka или инвенту Đurđevo otvorenog Srca ’19 – Željko Bebek uživo.

Орґанизатор манифестације је сеоско Удружење „Уједењене боје звука”. Испланирано је да програм траје до три сата после поноћи.

За војвођанске.рс : С. Саламун 

 

О ДАСКЕЛЬО ГОДЗИНИ ПОЧИНА – ДЮРДЬОВ ОТВОРЕНОГО ШЕРЦА И БЕБЕК 

Пията дюрдьовска Манифестация „Дюрдьов отвореного шерца” почина нєшка, точнєйше навечар, о даскельо годзини на спортским полиґону у центре Дюрдьова. Уход будзе отворени од 20 годзин, а програма почина на 21 годзину.

Главна гвизда того вечара будзе Желько Бебек котри наступи на 23 годзин, а пред нїм 21,15 годзин „100’S бенд и приятелє”. То рок ґрупа у котрей граю преважно Дюрдьовчанє. После нїх и Желька Бебека, на годзину по пол ноци, електронску музику будзе традицийно пущац дюрдьовски ди-джейове Meisten Mthaza.

Того вечара, окрем музики, наймладша дюрдьовска манифестация будзе промововац валалски бостан, та нащивителє годни покоштовац ґереґи и динї, и продукти з нїх.

Карти мож купиц у GIGSTIX дутянох, а у Дюрдьове у Билияр клубу „Марио”, у Жаблю у Кафичу „Френдс” и Пицериї „Рандеву”, а годно их купиц и на уходзе на дзень Манифестациї, алє у огранїченим чишлє. Порядна карта кошта 300 динари, VIP 1 200 динари и з ню ше достава окремни привилеґиї, як цо то место и вибор пица. Вецей информациї єст на ФБ профилу Ujedinjene boje zvuka або инвенту Đurđevo otvorenog Srca ’19 – Željko Bebek uživo.

Орґанизатор манифестациї валалске Здруженє „Зєдинєни фарби звука”. Заплановане же би програма тирвала до три годзин по пол ноци.

 

За войводянски.рс : С. Саламун