ЗАХВАЛНОСТ МЕДИЈИМА НА ПОДРШЦИ ТОКОМ 2018. ГОДИНЕ

Председник Привредне коморе Војводине (ПКВ) Бошко Вучуревић изразио је данас, на новогодишњем коктелу за новинаре приређеном у ПКВ, захвалност медијима и новинарима што су и током 2018. године пратили рад ПКВ и целокупне привреде.

„Захваљујући вама, све наше активности биле су видљиве и допреле су до широког аудиторијума. У 2018. години, организовали смо многе пословне форуме и посете сајмовима у иностранству, у оквиру којих смо предводили укупно неколико стотина привредника из Војводине. Исто тако, многи форуми и билатерални сусрети, одржани у ПКВ, окупили су преко хиљаду привредника у текућој години“, рекао је Вучуревић.

Додао је да ће у наредном периоду ПКВ наставити да спроводи активности у интересу привредника и целокупног даљег развоја привреде, и то кроз три сегмента. Први се тиче наставка рада у оквирима јединственог деловања целокупног коморског система у Републици Србији, други редовног рада коморских Удружења и Групација, где ће за чланове ПКВ бити организоване и едукације у областима за које искажу заинтересованост. Трећи сегмент се тиче међународне сарадње, која је ове године, према речима Бошка Вучуревића, била веома интензивна и која ће се наставити у наредном периоду.

У име привредника АП Војводине, присутнима је захвалност за извештавање о актуелним темама у привреди, изразио и Предраг Ђуровић, власник „Житопромет-Млин“ АД из Сенте.

„Имам изузетну част и задовољство да вам се, у име привредника, који су у оквиру ПКВ током ове године дали свој допринос у функционисању ПКВ и њених органа, захвалим на томе што сте током целе године пружали заиста несебичну подршку раду ПКВ, пре свега нама привредницима у том привредном амбијенту и миљеу у којем делујемо и радимо“, рекао је Ђуровић.

Пожелевши срећне предстојеће празнике, Ђуровић је истакао да у привредницима, медији и новинари увек имају отворене саговорнике.