ZAJEDNIČKI TRENINZI MLADIH KINEZA I DEČAKA IZ FK ARENA

Mladi fudbaleri iz fudbalske Akademije Sunrise iz Pekinga (Kina) uspostavili su saradnju sa fudbalskim klubom Arena iz Subotice, navodi subotica.info. Odradili su par zajedničkih treninga i odigrali utakmice u više generacija na stadionu Solida.   

Fudbalska Akademija Sunrise je u FK Arena prepoznala dobrog partnera te su došli da zajedno treniraju i razmene iskustva u radu sa mladim fudbalerima u cilju što boljeg i kvalitetnijeg razvoja igrača. U klubu iz Kine radi trener Goran Raičević koji je preneo utiske iz Kine u radu sa mladim sportistima.  U sredu 31. jula odradili su zajednički trening, na kojem su treneri FK Arena podelili znanja i iskustva sa kolegama iz Pekinga. Danas su odigrane prijateljske utakmice vršnjaka u više selekcija.

Trener Dragomir Marinković zadovoljan je uspostavljenom saradnjom sa kinezima – Ovo je samo jos jedan dokaz da se kvalitetan rad u FK Arena prepoznaje sto je nama samo podstrek i motivacija da jos vise napredujemo.

Gosti iz Kine su bili smešteni u hotelu „Forum“ sa kojom je Fk Arena započela uspešnu saradnju u cilju smeštaja svojih sportskih prijatelja. 

Izvor: subotica.info