ЗАПАЖЕНИ УСПЕСИ КАРАТИСТА ЖЕЛЕЗНИЧАРА НА ПРВЕНСТВУ ВОЈВОДИНЕ

Каратисти инђијског Железничара имали су веома успешне наступе на Првенству Војводине за наде и пионире које је одржано у Старој Пазови.

У недељу је наступило 24 пласирана такмичара у категорији нада и пионира а имали су одличан скор.

Прва места у борбама изборили су нада Огњен Лукач у борбама -45кг и пионир Лука Митрић у борбама +50кг, друга места изборили су Стефан Бјељац -45кг и Вук Малић +52кг.

У катама прва места изборили су пионири  Станковић Тамара Б класа, Костић Тара и Кртинић Жељко. Друга места изборили су Алекса Лајбеншпергер у апсолутном нивоу, Жарковић Лука и Марковић Алекса. Трећа места изборили су Маша Нинковић у надама апсолутни ниво, Стојиљковић Дуња, Љуковчанин  Нађа, Никић Јана, Чубрило Искра, Ђурђевић Мирјана и Бодрожић Марко, свако у својој класи и годишту.

Мање успеха су имали Јован Чанковић, Милош Малић, Чакић Елена, Лаврек Марко и Мушкиња Арсеније који нису успели да се домогну победничког постоља.

Репрезентативци Србије, млађи сениор Стефан Лемајић -75кг, јуниор Лука Чубрило -61кг и кадет Михаило Грубић -63кг, наступили су на међународном турниру „Српска опен“ који је одржан 29.02.2020. године у Бања Луци.

Иако нису успели да освоје једно од одличја одрадили су врло добре мечеве у конкуренцији 820 такмичара из 7 држава.

Извор: Општина Инђија