ZAVRŠEN 17. WINTER CLASSIC

Tokom proteklog vikenda na Gradskom klizalištu u Subotici održan je tradicionlani turnir veterana u hokeju na ledu 17. Winter Classic, navodi subotica.info.

Takmičenje je održano u dve starosne kategorije, igrači preko 30 i preko 40 godina uz učešće preko dvadeset ekipa iz šest zemalja. Rezultati su bili u drugom planu, cilj učesnika je bilo takmičnje na ledu i nezaobilazno druženje van klizališta. U toku tri dana odigrano je ukupno 30 utakmica u kojima je publika mogla da uživa u potezima nekadašnjih asova hokeja na ledu.  

Ekipa subotičkog Spartaka je u kategoriji preko 40 godina zauzela drugo mesto u A grupi sa tri pobede i samo jednim porazom od Kiškoroša koji su imali maksimalan učinak. U B grupi ekipa Jesenice (Slovenija) je bila najbolja sa maksimalne četiri pobede. Drugo mesto pripalo je ekipi Silesians (Češka) sa jednim porazom od Slovenaca.    

U kategoriji igrača do 30 godina najbolaj je bial Novosadska Vojvodina sa 10 bodova, drugi Maribor sa 9, treći Noćne Ptice , sledi Crvena Zvezda i North Hockey

Izvor: subotica.info