ЗАВРШЕН МЕМОРИЈАЛНИ ТУРНИР У ФУТСАЛУ

Четврти Меморијални турнир у футсалу “Пеђа Гајић” у Шимановцима, завршен је 14. августа финалним утакмицама и проглашењем најуспешнијих екипа и појединаца. Турнир у знак сећања на трагично преминулог младог спортисту Предрага Гајића, настрадалог 2017. године, организовале су његове колеге и пријатељи, а турнир је финансијски подржао Спортски савез „Развој спортова“.

Након вишедневног такмичења на теренима за мале спортове шимановачке основне школе, најуспешнија је била екипа ГСП из Београда која је у финалној утакмици бољим извођења пенала победила екипу Метал флекса из Нове Пазове. Треће место припало је екипи Дрча Транс са Новог Београда. Поред пехара, најбољим екипама припале су и вредне новчане награде: за освојено прво место 200.000, за друго 90.000 и за треће место 50.000 динара.

Најбољи појединици награђени су плакетом и са по 50.000 динара – голман – Далибор Лошић (Дрча Транс); играч – Бошко Јањић (ГСП) и стрелац – Душан Ђуричић (17 голова, Метал флекс).

Како су најавили организатори турнира, након одбијања свих трошкова, прикупљења средства биће уплаћена у хуманитарне сврхе.

Извор: Општина Пећинци