ЗАВРШЕНА САНАЦИЈА ГРАЂЕВИНСКЕ ДЕПОНИЈЕ У ВРБАСУ

ЗАВРШЕНА САНАЦИЈА ГРАЂЕВИНСКЕ ДЕПОНИЈЕ У ВРБАСУ

Екипе ПЈ  „Чистоћа“ завршиле су радове на санирању депоније грађевинског материјала у Врбасу. Уређење овог простора комуналци обављају на основу решења Одељења за инспекцијске послове општинске управе Врбас.

Грађевинска депонија смештена је на крају Улице Миливоја Чобанског у Старом Врбасу и простире се на двадесет хиљада квадратних метара. Санација овог сметлишта обављена је по четврти пут ово године.

„Због велике количине пре свега грађевинског отпада и земље, с обзиром да су у току грађевински радови, било је неопходно уредити и довести у намену овај простор како би могао да прими нове количине отпада. Желим да истакнем да су наше екипе овај пут затекле искључиво грађевински материјал на депонији ,а не као што је до сада била пракса да се баца и комунални отпад. Апелујемо на грађане да користе овај простор искључиво за бацање грађевинског материјала што је и његова намена“, рекао је пословођа ПЈ „Чистоћа“ Младен Павловић.

Брига за екологију и животну средину један је од приоритета ПЈ „Чистоћа“ ЈКП „Комуналац“ Врбас. У том послу неопходна је помоћ грађана, јер само заједничким снагама можемо да постигнемо максималне резултате.

 

Author Image
Lala
%d bloggers like this: