ЗАВРШЕНА СЕЗОНА БАЛОВА У ЂУРЂЕВУ – ЗАВЕРШЕНЕ БАЛОВАНЄ У ДЮРДЬОВЕ

У викенду за нама у Ђурђеву одржан је четврти и последњи бал у овој сезони балова у том месту. Организатори, чланови Управного одбора Фодбалского клуба „Бачка 1923” из Ђурђева су задовољни са организацијом, а посебно због чињенице да су се гости веселили до ситних сати.

У суботу, 9. марта у ресторану на стадиону ФК „Бачка 1923” одржан је девети Спортски бал „Червено-бело вече”. На балу се веселило сто тридесет гостију из Ђурђева и околних места. Орґанизатори су обезбедили и богату томболу, а међу највреднијима – викенд на Златибору, пет дана у Атомској бањи, телевизор, фрижидер и бицикл. Већину тих награда су добили ђурђевчани.

Овај бал је један од свечанијих прилика на ком се једном годишње састају спортисти, спортски радници и поштоваоци спорта без обзира да ли су активни у спорту или у пензији.

За војвођанске.рс : Б. Ђурђев

У викенду за нами у Дюрдьове отримани штварти и остатнї бал у тей сезони балованя у тим месце. Орґанизаторе, члени Управного одбора Фодбалского клуба „Бачка 1923” з Дюрдьова задовольни з орґанизацию, а окреме же ше госци вешелєли до позних годзинох.

Всоботу, 9. марца у ресторану на стадиону ФК „Бачка 1923” отримани дзвяти Спортски бал „Червено-били вечар”. На балу ше вешелєло сто трицец госцох зоз Дюрдьова и околних местох. Орґанизаторе обезпечели и богату томболи, а медзи найверднєшима – викенд на Златибору, пейц днї у Атомскей банї, телевизор, фрижидер и бициґла. Векшину тих наградох достали дюрдьовчанє.

Тот бал єдна од святочнєйших нагодох на котрих ше раз до рока сходза спортисти, спортски роботнїки и почитователє спорта без огляду чи су активни у спорту чи у пензиї.

За войводянски.рс : Б. Дюрдєв