ЗАВРШЕНИ ОСМИ ,,СЛАТКИ ДАНИ“ У ЦРВЕНКИ: ОБОРЕНИ СВИ РЕКОРДИ

Осмо издање манифестације ,,Слатки дани“ оборило је све досадашње рекорде. Три спектакуларна концерта, програм за најмлађе и преко 70 штандова посетило је неколико десетина хиљада људи који су сунчани мајски викенд одлучили да проведу у најслађем месту у срцу Бачке.

Манифестација је отворена спектакуларним концертом Саше Матића у којем је уживало готово 20.000 људи. Концерту је, као и наредне две вечери, претходио наступ групе ди-џејева, NS party team, који су загрејали и увели публику у наставак програма. Програм који је трајао до касних вечерњих часова настављен је наредног дана, па је за сунчано суботње јутро приређен програм за најмлађе. Након дефилеа аниматора, мажореткиња, штулаша и жонглера и мађионичарског наступа публици су се представили најмлађи Црвенчани – деца из вртића, ђаци Основне школе ,,Вук Караџић“ из Црвенке, као и ђаци Школе за основно музичко образовање који су у хору извели неке од најлепших песама, између осталог и музичко – сценски игроказ ,,Снови у љуљашци“. Посетиоци су могли да посете и интересантне штандове са слатким ђаконијама на којима су излагала удружења и мали произвођачи, школе и друге установе из наше средине, као и штандове спортских клубова, полиције и ватрогасне службе, али и Агенције за безбедност саобраћаја, који су припремили занимљиве садржаје којима су ове позиве приближили најмлађима.

Да су рекорди ту да се обарају наредне вечери показао је концерт Тање Савић која је запевала неке од својих највећих хитова и тако направила атмосферу за памћење пред готово 28.000 људи. Трећи и последњи ,,слатки дан“ обележио је концерт Маје Беровић који је завршен великим ватрометом, чиме је стављена тачка на још једно и више него успешно издање ове манифестације. Видимо се и следеће године!

Извор: Општина Кула