ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПАРКИНГ МЕСТА И ТРОТОАРА У УЛИЦИ ДР ИВАНА РИБАРА

       ЈКП „Паркинг сервис” обавештава грађане да су завршени радови на реконструкцији паркинг места и тротоара у Улици др Ивана Рибара. Радови су изведени на површини од око 1.000 квадратних метара чиме је реконструисано 70 паркинг места, као и 100 квадратних метара тротоара. Паркинг места су реконструисана употребом растер плоча које су у последње време незаобилазне у уређењу паркинг простора, као најбоље и најприхватљивије еколошко и естетско решење. Такође, на овом простору постављено је и паркиралиште за бицикле капацитета 30 бицикала.

      Због дотрајалости асфалтне подлоге обновљена је саобраћајница на површини од 1.400 квадратних метара, у дужини од око 250 метара, као и простор уз гараже површине 1.160  квадратних метара.

      Паралелно са радовима на реконструкцији паркиралишта, у склопу пројекта „Чиста Србија” урађена је и комплетна канализациона мрежа.

      Захваљујемо се грађанима на разумевању и стрпљењу током извођења радова, чији резултат је обновљен простор на коме ће бити олакшана свакодневна комуникација, као и безбедније и квалитетније паркирање.