ZAVRŠENI RADOVI NA SPORTSKIM TERENIMA U GOSPOĐINCIMA

Današnjim asfaltiranjem prilaza sportskoj hali i terenimana u Gospođincima, konačno su završeni svi radovi.

Ovim su Gospođinci dobili završen reprezentativan sportski objekat, koji će koristiti školska deca i mladi sportisti.

Na sportskim terenima zatičemo radnike i mehanizaciju, koji uprkos tmurnom dana vredno rade kako bi ovaj posao priveli uspešno kraju.

Vreme ih je poslužilo i pre kiše su završili, presednik mesne zajednice Boris Straživuk je na licu mesta, i ne krije zadovoljstvo odrađenim poslom.

„Konačno su Gospođinci dobili sportski kompleks za primer, u kome će deca i građani imati odlične uslove za sport i razonodu. Želim da u svoje lično ime, i ime svih građana našeg mesta, izrazim veliku zahvalnost: Pokrajinskoj vladi, opštini Žabalj, i njenom predsedniku Čedomiru Božiću. Oni su investiranjem u ovaj projekat, omogućili da deca sa sela, imaju iste uslove za bavljenje sportskim aktivnostima, kao i njihovi vršnjaci u gradu. Sve pohvale i zahvalnost na uloženom trudu oko završetka ovog objekta i našem direktoru škole Darku Vraneševiću“, izjavio je Boris Straživuk za Vojvođanske vesti sa geografskim poreklom.

Završetkom ovog sportskog kompleksa, adaptacijom bioskopa, i kako saznajemo sledeće godine, radiće se osnovna škola i obdanište, Gospođinci sve više postaju mesto u kojem treba ostati i Živeti.

Jeste da se na sve ovo dugo čekalo, ali vredelo je čekanja.

Za vojvodjanske.rs M. Živković