ЗАВРШЕНИ РАДОВИ НА ЗАМЕНИ КРОВНОГ ПОКРИВАЧА НА УПРАВНОЈ ЗГРАДИ ЈКП “ПИЈАЦЕ И ПАРКИНЗИ”, РЕШЕН ВИШЕГОДИШЊИ ПРОБЛЕМ

Завршени су занатски радови на замени кровног покривача на управној згради ЈКП “Пијаце и паркинзи”, чиме је решен вишегодишњи проблем. Осим замене комплетног покривача и постављања трапезног лима у зеленој боји, постављена је и нова опшивка и извршена поправка “скривених” олука. Радове је извела самостална радња “Симић” из Ечке.  

Вршилац дужности директора ЈКП “Пијаце и паркинзи” Александар Мартинов каже да је ова инвестиција била неопходна.
“Имали смо у претходном периоду проблеме с прокишњавањем, загушењем олука и одвода, што је проузроковало и оштећење фасадних и унутрашњих површина. Уз помоћ Града Зрењанина, у ове радове уложено је два милиона динара и извршена је замена кровног покривача на површини од 800 квадратних метара”, објашњава Мартинов.

Након инвестирања у систем паркирања на градским паркинзима и унапређења те услуге на централном паркингу “Превлака”, као и уређења појединих простора на пијацама, в.д. директора ЈКП “Пијаце и паркинзи” истиче да се у наредном периоду планира даље уређење паркинг површина, те да му је циљ да сви јавни паркинг простори, и око пијаца и на другим локацијама у граду, буду у догледно време асфалтирани.

Извор: Град Зрењанин