ZELENA ČAROLIJA U DOMOVIMA ZA NEZBRINUTU DECU

Humanitarna akcija Zelena čarolija u organizaciji Crédit Agricole banke Srbija donela je novogodišnju atmosferu i praznični duh u domove za nezbrinutu decu u četiri grada u Srbiji. 

Crédit Agricole banka je, u sklopu akcije Zelena čarolija, u prethodnih nedelju dana organizovala četiri akcije u kojima je 40 zaposlenih volontiralo u domu za decu Jefimija u Kruševcu, školi sa domom za učenike oštećenog sluha u Kragujevcu, u SOS dečijem selu ”Dr Milorad Pavlović“ u Sremskoj Kamenici i u Beogradu u Centru za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj, navodi se u saopštenju ove banke.

Kako se dodaje, u okviru ove akcije volonteri Crédit Agricole banke su deci bez roditeljskog staranja na poklon doneli novogodišnju jelku i dekoraciju i pomogli im da zajedničkim snagama ukrase njihove prostorije u duhu predstojećih praznika.

Društveno odgovorne aktivnosti Crédit Agricole banke u Srbiji akcenat stavljaju na projekte koji su namenjeni deci. Cilj svake akcije je da se kroz promociju prava dece i aktivno učešće kako kompanije, tako i zaposlenih dâ doprinos podizanju kvaliteta života najugroženijeg dela populacije.

Izvor : agronews