ŽETVA MEDALJA PANČEVAČKIH STRELACA NA PRVENSTVU VOJVODINE

Proteklog vikenda je u Vrbasu održano Prvenstvo Vojvodine po B programu za kadete i mlađe juniore, na kojem je Streljačka družina „Pančevo 1813“ nastupila sa 16 takmičara i jedina  sa svih osam ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji vazdušnim pištoljem i puškom, navodi 013info.

Aleksa Rakonjac je osvojio zlatnu medalju sa 595 krugova puškom u konkurenciji ml.juniora, a njegova mlađa sestra Iva Rakonjac bronzanu medalju sa 392 kruga puškom u konkurenciji kadetkinja. Ekipa ml.juniora puškom je druga, a ekipa kadeta treća, a nastupili su i Ognjen Lukić sa 527( deveti),Nemanja Đorđević sa 504 i najmlađi Ognjen Bunčić sa 489 krugova.Ekipa kadetkinja puškom je treća a ml.juniorki četvrta, a nastupile su pored Ive , Teodora Kondić sa 385( šesta) i Katja Bogdanović sa 337 krugova.

Stefan Kešišjan je osvojio zlatnu medalju sa 539 krugova pištoljem u konkurenciji mlađih juniora, Velimir Ninković je osvojio srebrnu medalju sa 526 krugova, a Marko Ninković sa 523 kruga je osvojio bronzanu medalju u konkurenciji ml juniora pištoljem, ali je u konkurenciji kadeta osvojio zlatnu medalju. Marina Mijatović je osvojila bronzanu medalju sa 351 krugom pištoljem u konkurenciji mlađih juniorki.Ekipe kadeta i mlađih juniora pištoljem su ubedljivo prve,a  ekipe kadetkinja i ml.juniorki pištoljem su treće , Nastupili su Nemanja Đorđević, Ognjen Bunčić, Asja i Katja Bogdanović i debitantkinja Ivana Nerandžić.

Svi takmičari su ispunili norme za Prvenstvo Srbije koje će biti održano 20.marta u Smederevu.

Izvor: 013info