ŽFK VOJVODINA SLAVI 11. ROĐENDAN

Pre 11 godina, na današnji dan, otpočela je lepa fudbalska priča koja traje do danas i koja će trajati još dugo, dugo, na zadovoljstvo svih nas.  ŽFK Vojvodina raste i razvija se iz dana u dan, iz godine u godinu, iz sezone u sezonu. Tome u prilog govore kako klupski rezultati u svim kategorijama, tako i na reprezentativnom planu, s obzirom na veliki broj reprezentativki u svim selekcijama. Ponosni smo na veliki broj mladih devojčica, devojčuraka i devojaka koje su stasale u našem klubu i koje predstavljaju naš ponos i najveću vrednost. Takođe, ponosni smo i na igračice koje su bile deo naše sportske porodice i koje su ostavile svoj pečat i doprinos u formiranju jednog reprezentativnog sportskog kolektiva.

Naravno, veliku zahvalnost dugujemo svim ljudima, sportskim entuzijastima, koji su od prvog dana davali nemerljivi doprinos u ponovnom oživljavanju ženskog fudbala u Novom Sadu i stvaranju jedne nove, lepe sportske priče, objedinjene pod imenom – Ženski fudbalski klub Vojvodina.

Naš moto je bio, i biće: „Ne morate biti bolji od drugih, budite samo najbolji što možete“. I u ovim mudrim mislima našeg velikog pesnika Duška Radovića, sažeta je i suština našeg postojanja. Raditi, truditi se, napredovati i želeti dostići svoj maksimum, a vreme će pokazati koji su krajnji dometi.

U nadi i sa željom da se do sledećeg rođendana popnemo za još jednu stepenicu i da nastavimo pravim putem, ispred ŽFK Vojvodina, želim vam svima puno sreće i uspeha izjavio je dugogodišnji sportski radnik i predsednik ŽFK Vojvodina Živko Popov.