ЖИВОТ ВАС ДЕМАНТУЈЕ

Неиспуњене амбиције преосталих функционера Демократске странке, организације у фази гашења, не значи да треба да замарају грађане Новог Сада саопштењима из којих садржава избијају неостварене жеље из времена када су харали Србијом, Војводином и Новим Садом, посебно њиховим буџетима. Градски одбор Српске напредне странке користи прилику да пита Вељка Крстоношића да ли је у Демократској странци у Новом Саду сам себи остао председник или има још шачицу полтрона који заједно са коалиционим партнерима из Савеза за Србију роне сузе за прошлим временима.

И поред жеље Крстоношића и њему сличних да дође до хаоса у граду и земљи због вируса корона, све функционише беспрекорно, што значи да лажи из њихових бесмислених саопштења практично живот демантује. Пандемија у нашој земљи је под контролом, а систем и буџет у Новом Саду и Србији, не да се нису распали, него функционишу боље него у много развијенијим градовима и државама. Истовремено, власт на свим нивоима формира се у законским роковима, а градоначелник Милош Вучевић прихватиће функцију за коју страначки органи на челу са председником Вучићем буду сматрали да је најспособнији и најпотребнији у овом тренутку.

Српска напредна странка захваљује се господину Крстоношићу на бризи о поштовању закона, мада нас чуди то што га та тема није занимала док је странка којој припада била на власти. За ненаменско трошење буџетских средстава господин Крстоношић могао би да пита свог бившег партијског колегу, а сада коалиционог партнера Борислава Новаковића који би могао да му да бројна појашњења, али и научи лоповском занату на којем би могао да докторира.