ZLATO NA ŠKOLSKOM PRVENSTVU SRBIJE ZA KK “VUKOVI”

Na održanom Školskom prvenstvu Srbije u karate sportu, takmičari Karate kluba „Vukovi“ su u Kulu doneli čak tri medalje od kojih je jedna najsjajnija, navodi nasemesto.

Nesvakidašnji uspeh je ostvario naš junior Aleksandar Bođanac, koji je u kategoriji učenika prvog i drugog razreda srednje škole, izuzetnim nastupom došao do prvog mesta i zlatne medalje. Takođe izuzetan uspeh ostvarili su i junior Miloš Milutinović i nada Mihajlo Krnajac, koji su u svojim kategorijama osvojili bronzane medalje. Na korak do medalje je bio i takmičar Mijanović Rastko, koji je usled nedostatka sportske sreće, poražen u borbi za treće mesto.

“Vukovi” su ovaj put nastupali u ime škola koje pohađaju, ali na najbolji mogući način su predstavili karate školu kroz koju prolaze i svoj lični šampionski put.

Takođe, proteklog vikenda u Inđiji, održano je Prvenstvo Vojvodine za mlađe uzrasne kategorije, gde su takmičari KK “Vukovi” rutinski prošli ovaj kvalifikatorni turnir i tom prilikom ostvareni su sledeći rezultati:

Zlato:

    Mijanović Rastko – nade

    Dvožak Mia – nade

Srebro:

    Krnajac Miloš – nade

    Goga Erik – nade

    Ćosić Uroš – nade

Bronza:

    Ekipa nada (Goga Erik, Mijanović Rastko, Krnajac Mihajlo i Krnajac Miloš)

“Izuzetno smo ponosni ostvarenim rezultatima, kojima težinu daje činjenica da smo jedan od najmlađih klubova na srpskoj karate sceni, a ipak ostvarujemo rezultate koji su iznad svih očekivanja. Sa najvišim ambicijama idemo na predstojeće Prvenstvo Srbije za mlađe uzrasne kategorije gde se nadamo odličnim rezultatima, dok su u toku pripreme za Kup Vojvodine u starijim kategorijama gde očekujemo odličan ekipni i pojedinačan nastup naših juniora”, saopštili su u upravi kluba.

Izvor: nasemesto