ЗНАЧАЈНО ПРИЗНАЊЕ КОЈЕ ОБАВЕЗУЈЕ

Центар за социјални рад Пећинци проглашен је најбољом установом социјалне заштите у Републици Србији за 2019. годину, а због епидемиолошке ситуације свечано уручење награда организовано је 27. априла, у Београду.

Награду је примила директорка ове установе Биљана Јовичић, која је том приликом рекла да пећиначки Центар спада у категорију малих центара, као и да свега осам запослених покрива 15 месних заједница, те је стога ова награда изузетно важна и подстицајна.

“Желела бих да се захвалим у име свих запослених свима који су препознали квалитетан рад у Центру за социјални рад Пећинци, пре свега пећиначкој локалној самоуправи која нас је предложила, али и Комисији Удружења стручних радника која је донела ову одлуку. Учинили сте да се осећамо поносни, задовољни и препознатљиви у ресору социјалне заштите” – рекла је Јовичић и додала да је награда изузетно обавезујућа, како за све стручне раднике тако и за њу као директора, јер треба да наставе да раде истим темпом, истим квалитетом рада и да оправдају ову значајно признање.

Извор: Општина Пећинци