ZOOMIRAJ SVOJE VEŠTINE: MOBILNOST MLADIH – OMLADINSKE RAZMENE I TRENINZI

Pozivamo sve mlade da učestvuju u onlajn interaktivnoj soft skills radionici na temu: „Mobilnost mladih – Omladinske razmene i treninzi”, koja će biti održana u sredu, 7. oktobra 2020. godine, sa početkom u 18 časova, preko aplikacije “Zoom”. Organizator radionica je Fondacija “DANILO KIŠ”. Učešće je besplatno.

Zanimaju vas omladinske razmene i treninzi? Želite da saznate kako da se prijavite na iste? Kako da pravilno popunite prijavni obrazac ili gde da pronađete poziv? Onda je ovo prava radionica za vas. Celokupna radionica je koncipirana na osnovu ličnog višegodišnjeg iskustva voditelja, bilo kao učesnika, bilo kao organizatora i realizatora omladinskih razmena ili treninga.

Radionicu vodi Novak Stanišić, master-pedagog, asistent u programima omladinskog rada i koordinator Infopolis omladinskog info centra iz Novog Sada.

Da biste učestvovali, potrebno je:

  • da imate instaliranu Zoom aplikaciju na desktop računaru/ laptopu/ mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download;
  • da učešće prijavite na e-mail: office@danilokis.rs najkasnije do 5. oktobra 2020. godine. Po prijemu vaše prijave, poslaćemo vam Zoom link, kojem bi trebalo da pristupite 10-tak minuta pre radionice.

Izvor: subotica.info