ЗРЕЊАНИН ДОМАЋИН ЈОШ ЈЕДНЕ ВЕЛИКЕ СПОРТСКЕ МАНИФЕСТАЦИЈЕ – „ЕВРОПСКОГ ПРВЕНСТВА ЗА РАКЕТНЕ МОДЕЛАРЕ 2022“ КОЈЕ ЋЕ БИТИ ОДРЖАНО У АРАДЦУ ОД 18 – 25. АВГУСТА

Зрењанин ће биће домаћин велике спортске манифестације, Европског првенства у ракетном моделарству, које се одржава у периоду од 18. до 25. августа, на Арадац пољу. 

Поред врхунских спортиста јуниорске и сенорске категорије из целе Европе, Зрењаин ће угостити и спортске стручњаке и делегате из Светске ваздухопловне федерације. 
– Репрезентација Србије важи за фаворита на овом престижном шампионату, те стога позивамо грађане Зрењанина, целе Војводине и Србије, да присуствују овој спортској манифестацији и да искористе прилику да лично прате летове модела познатих европских шампиона, током овог престижног надметања у освајању небеских висина – поручио је директор такмичења Драган јевтић.

 https://vimeo.com/717996386?embedded=true&source=video_title&owner=32617524

https://vimeo.com/718026133

Церемонија отворања европског шампионата за ракетне моделре биће одржана сутра, у четвртак, 18. августа, са почетком у 18 часова, на главном градском тргу уз присуство репрезентација из целе Европе и богат културно- уметнички програм. 

Извор: Град Зрењанин