АТЛЕТСКА СТАЗА, БЕСПЛАТНЕ ВЕЖБЕ ЗА ДАМЕ И САЈАМ СПОРТА

На састанку председника општине Инђија Владимира Гака и генералног секретара Спортског савеза Србије(ССС) Горана Маринковића договорене су активности које ће две институције у наредном периоду спровести на инђијској територији.

Инђија се прикључила акцији ССС-а „Буди здрава вежбај са нама“ у оквиру које ће се организовати отворени тренинзи за даме. Такође, за око месец дана организоваће се сајам спорта у центру Инђије.

Један од најважнијих пројеката, у инфраструктурном смислу, представља прелиминарни договор о заједничком учешћу у изградњи атлетске стазе на стадиону у „Лејама“. Имајући у виду да је тренутно реализација пројекта постављања вештачке траве, овај комплекс добиће потпуно нову димензију развоја рекреативног, аматерског и професионалног спорта.

Општина Инђија представља лидера у развоју спорта Србије и то показују бројни успеси инђијских спортиста. Заинтересованост других инстанци за учествовање у унапређењу спортске инфраструктуре, услуга и активности на нашој територији представља признање локалној самоуправи за уложени напор у пружању најбољих услова за бављење спортом својим грађанима.

Извор: Општина Инђија