ДА ЛИ ЈЕ ОСТАО НЕКО У ДЕМОКРАТСКОЈ СТРАНЦИ КО НЕ ЛАЖЕ И НЕ МУЉА? Саопштење за медије ГрО СНС НС

         Демократска странка, политичка партија у распаду и данас је путем медија обманула грађане у саопштењу повећеном наставку рада Тржног центра „Променада“ у Новом Саду. Од демократа ништа ново, једино се питамо да ли је у странци која се распала у парампарчад остао неко ко не лаже и не муља?

          У саопштењу које је потписао председник Градског одбора Вељко Крстоношић, универзитетски професор који лажима даје лош пример својим студентима, наводи се да су закупци локала и током ванредног стања плаћали закупнину у поменутом тржном центру. Истина је управо супротна, о чему могу да посведоче сви закупци. На основу Молбе коју је градоначелник Новог Сада Милош Вучевић  упутио компанији „Непи“, власнику „Променаде“, закупци су потпуно ослобођени плаћања закупа у трајању од два месеца. Управо закупци су се пре неколико дана захвалили градоначелнику на ургенцији.

          Градоначелнику Новог Сада Милошу Вучевићу и свима нама у Српској напредној странци стало је до сваког радног места. Због тога и ургенција првог човека Новог Сада како нико од радника не би добио отказ, јер је економска ситуација за време ванредног стања била веома тешка и није се знало колико ће све то трајати.

          Што се тиче претње оптужницом за корупцију која се спомиње у саопштењу, Градски одбор Српске напредне странке позива демократе да је већ, колико сутра, поднесу надлежним органима. Биће нам задовољство да и на суду докажемо да се не само у Новом Саду, већ и у целој Србији, од 2012. године сваки посао обавља легално.

Нови Сад 24. мај 2020. године