ДОЧЕК ПРАВОСЛАВНЕ НОВЕ ГОДИНЕ У РУМИ

Под покровитељством Општине Рума и у организацији Културног центра „Брана Црнчевић“ и ове године ће на Градском тргу у Руми бити организован дочек Православне Нове године. 

Публику ће забављати млади певачи популарне домаће музике, Милан Динчић Динча и Тамара Милутиновић. Дочек почиње у суботу 13. јануара од 21 час.

Румљани су већ навикли да сваку Православну нову годину дочекују на тргу уз богат музички програм, а посебно су задовољни што се из године у годину смењују различити музички жанрови.

На конференцији за медије која је поводом прославе Српске Нове године одржана у Градској кући, певачица Тамара Милутиновић, најавила је одличан провод у новогодишњој ноћи који ће приредити заједно са колегом, Миланом Динчићем.

Као и сваке године у организацији догађаја учествује Општина Рума са КЦ “Брана Црнчевић“, који ће се побринути да дочек буде испраћен и ватрометом у поноћ.

Организатори програма, обавештавају грађане да ће посебна пажња бити посвећена и безбедности публике на концерту, због чега ће бити забрањена употреба било каквих пиротехничких средстава.

Извор: РТВ