FK JEDINSTVO – OFK SIRIG 4 :1

U Rumenci je 5. maja odigrana utakmica 23. kola,koja je počela u 17. časova. Današnji domaćini ekipa Jedinstva primila je u goste ekipu OFK Sirig.

Za ekipu Jedinstva igrali su : Kosturanov, Berić, Marić, Stojanović, Stamenkonvić, Radin, Gadžić, Pekić, Mitrović, Kitić, Džekić, Rodić

Za ekipu OFK Sirig igrali su : Miščević, Dekić, Jelić, Vasić, Narandžić, Dražić, Radovanović, , Novaković, Ferati, Vujanović, Papak, Brežnjak

Početak prvog poluvremena je odmah krenuo napetom igrom. Domaćini su odmah oštro krenuli u napad.I ako je vreme bilo loše to nije smetalo da se igra odigra.

Odmah u početnim minutama utakmice u 13. minutu lopta završava u protivničkom golu. Sjajno je odigrao Radin koji je postigao gol i njegovim golom menja se rezultat.

Ekipa Jedinstva vodi, sve je i dalje napeto. Navijači bodre svoje timove. Ubrzo dolazi do još jednog gola koji je isto postigao Radin u 20 minutu utakmice.

Igra se nastavlja a napetost raste, Gadžiću se pojavljuje šansa, gde uspeva da se domogne protivničkog gola i lopta ulazi u gol.

Rezultat je sada tri gola razlike za ekipu Jedinstva. Ubrzo pred sam kraj prvog dela utakmice sledi još jedan gol koji postiže opet Radin u 30 minutu.

Prvo poluvreme zebeleženo je rezultetom 4 : 0 za Jedinstvo.

Kiša je obeležila početak drugog dela utakmice. Ali ni hladno vreme ni kiša nisu sprečili igrače da odustanu od želje i borbe za promenom rezultata.

Pokušaja da se rezultat promeni je bilo, pogotovo se ta želja mogla videti kod fudbelera Siriga koji su sve više napadali protivnički gol, ubrzo su se njihovi pokušaji i ostvarili.

Postignut je auto gol i ekipa Siriga menja rezultat svojim golom.

Sada je rezultat 4 : 1 za ekipu Jedinstva. Do kraja drugog poluvremena nije ostalo još mnogo pa se i nije mogao promeniti rezultat.

,,Očekivao sam  da ce današnja utakmica biti teža.Za razliku od utakmica koje smo odigrali prošle nedelje ,gde smo se borili protiv rivala koji je bio daleko bolji od nas. Mi kao mali tim koji je još u razvoju postižemo i tamo pobedu. Prosto imamo priliku da igramo na malom terenu ,koji je raskvašen i prosto vuče igrače u neku borbu, pa se tako i uvek desi neki nepromišljen start. Ali svakako sam zadovoljan danšnjom igrom momaka jer je ovo nama sedma utakmica koja je uspešno završena pobedom“ izjavio je trener fudbalskog kluba Jedinstvo Vladimir Šponja.

Sledeće kolo Jedinstvo igra protiv Slavije,gde odlaze u goste. Utakmica će početi u 17 časova u Novom Sadu na terenu Slavije.

Za vojvodjanske izveštava : MIlica Grmuša