GOSPOĐINČANI ODIGRALI PRIJATELJSKU UTAKMICU PROTIV VETERANA IZ TEMERINA

Da prijateljstva nastala u sportu traju, govori u prilog tome današnja odigrana utakmica između veterana FK „Jedinstvo“, kao domaćina i veterana „TSK“, iz Temerina. U prvom poluvremenu gosti su poveli golom Zukića, a pri kraju drugog još jedan gol za goste postigao je Mandić.  Tokom cele utakmice, bilo je dosta prilika za oba tima, ali lopta jednostavno nije htela da uđe u gol.

Sportsko ponašanje i fer plej, bili su primetni kod igrača oba tima, u svim eventulno spornim situacijama. Zbog svega toga sudija nije ni imao mnogo posla, i sa lakoćom je izneo celu utakmicu do samog kraja. Fudbaleri oba tima su se na kraju sportski pozdravili i čestitali jedni drugima na dobroj i korektnoj igri.

 

Treće poluvreme ove prijateljske utakmice zakazano je u restoranu „Lovac“, u Gospođincima. Tamo će uz dobru hranu i piće, razmeniti utiske sa ove utakmice, i evocirati uspomene iz ranijih susreta.

Saznajemo da će  27.10.2018 godine na svom stadionu FK „Jedinstvo“, odigrati prvenstvenu utakmicu 12 kola Gradske lige Novi Sad, protiv FK Susek. Ova utakmica rezultatski je veoma važna klubu,  bilo bi dobro da uzmu tom prilikom sva tri boda, tom pobedom izbili bi u sam vrh tabele. Pozivamo vas da dođete na ovu utakmicu koja će se igrati u subotu sa početkom u 14.00, i vašim navijanjem podržite klub.

Sportisti nemogu biti loši ljudi, njihov život je pun odricanja i borbe za što bolji uspeh i rezultat. Na nama je da ih u tome podržimo, i na taj način pokažemo da verujemo u njih.

Ove godine FK Jedinstvo Gospođinci slavi 100 postojanja i tradicije.