JE L’ ZNAŠ DA JE TO ZA PETRU? KONCERT „CHRISTMAS CAROLS“ I HUMANITARNI NOVOGODIŠNJI BAZAR ODRŽANI U BANATSKOM NOVOM SELU

Koncert „Christmas carols“ i humanitarni novogodišnji bazar održani su u petak u Banatskom Novom Selu, na Međunarodni dan solidarnosti, navodi 013info

Hol OŠ „Žarko Zrenjanin“ bio je dupke pun, jer su svi učenici nižih razreda učestvovali u programu, a roditelji su ih fotografisali, snimali i aplaudirali im. Koncert su pripremile nastavnice engleskog jezika, Anela Potežica i Mariana Karabaš, koje već nekoliko godina unazad pred novogodišnje praznike organizuju koncerte na kojima đaci pevaju pesme na engleskom jeziku. 

Na prodajnoj izložbi kupovali su se razni ručni radovi, u čijoj izradi su učestvovali svi – deca, učitelji, vaspitači. Imitacije Sneška Belića i Deda Mraza, ukrasne tegle, čestitke, ukrasi za jelku i novogodišnju trpezu, magneti, kolačići i mnogo drugih đakonija privlačilo je pažnju svojom ljupkošću.

Kod vaspitačice Cece kupio sam ukras. Je l’ znaš da je to za Petru? – rekao je jedan dečak drmusajući snežnu kuglu. Naime, prihod sa novogodišnjeg bazara namenjen je za lečenje Petre Đorđević. 

Ovaj prednovogodišnji događaj u školi đaci će dugo pamtiti, jer su, osim učešća u muzičkom delu programa, bili deo jedne plemenite akcije kojom su pružili podršku Petri na putu do izlečenja.

Izvor: 013info