ЈОШ ЈЕДНА БАЈКА БОРЕ МАРКСИСТЕ

У изношењу неистина и ширењу дезинформација заборављени гласач на даљину Борислав Новаковић овога пута превазишао је и самог себе. Тврњом да за десет милиона евра може да се изврши комплетна реконструкција Спенса, показао је да осим дугих руку, којима је из Солуна гласао у Београду, или којима је милионе евра с Булевара Европе пребацио у нечије џепове, има кратко памћење и бујну машту.

Финансијски параметри које су утврдили стручњаци економске и машинске струке показују да је само за замену система за грејање и хлађење Спортског и пословног центра Војводина потребно више од 7,5 милиона евра!

Футошки марксиста морао би објаснити грађанима Новог Сада како је за 2,5 милиона евра могуће заменити све остале инсталације и реконструисати целу унутрашњост и спољашњост објекта од преко 85.000 квадрата, који је више од две године градило преко 20 фирми из целе Југославије?

Своју забринутост за Спенс Новаковић је могао доказати од 2000. до 2004. године, кад је обављао дужност Градоначелника Новог Сада, и кад је за три милиона евра Меркатору поклонио најскупљу градску парцелу и тиме сахранио Спенс. Такође, док је од 2008. до 2012. управљао Заводом за изградњу града, уместо што их је поклонио Душану Боровици, могао је пет милиона евра уложити у реконструкцију Спенса или враћање дугова овог Јавног предузећа.

Уместо тога, овај марксиста је био један од главних сарадника финансијске хоботнице која је новац из градског буџета и с рачуна јавних предузећа испумпавала у приватне џепове. Новаковићу очигледно недостају стара времена и бомбастичним изјавама без смисла покушава да се врати на политичку сцену Новог Сада. Међутим, времена кад се владало преварама и лажима давно су окончана. Новаковић и његов ментор Вук Јеремић никада неће бити репрезенти Новог Сада и Новосађана.

Дејан Ковач, шеф одборничке групе СДП Србија-Зелена странка у Скупштини Градa Новог Сада

Нови Сад, 06. 09. 2018. године