КРЕНУЛИ РАДОВИ НА РЕКОНСТРУКЦИЈИ ПУТА ОД „НОВЕ“ ДО БЕНТА, ДО КРАЈА ГОДИНЕ БИЦИКЛИСТИЧКА СВИЛОЈЕВО – БАЊА ЈУНАКОВИЋ, НА ПРОЛЕЋЕ АДИ ЕНДРЕА У СВИЛОЈЕВУ

На основу конкурса за финансирање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре који је расписала Управа за капитална улагања АП Војводине, нашој општини су крајем марта одобрена средства у висини од 150 милиона динара.

Поменутим средствима, тренутно се одвијају радови на путу од улице Нова ка насипу уз Дунав, а како теку, данас су били да се увере заменик председнице општине Апатин Радован Ђукић и помоћнике председнице општине Апатин за комуналну област и рурални развој Томислав Силађи.

У питању је двогодишњи пројекат у склопу којег смо недавно реконструисали Апатински пут у Пригревици, а сада крећемо са радовима на путу од Нове улице до бента. Крајем октобра овде би требало да се заврши са асфалтирањем комплетне деонице, након чега се креће са изградњом бициклистичке стазе од Свилојева до кружног тока, док нас на пролеће чека реконструкција улице Ади Ендреа у Свилојеву, рекао је Ђукић.

Извор: Општина Апатин