‘’METALLICA SIMPHONY’’ У НОВОСАДСКОЈ ПРОМЕНАДИ!

Обавештавамо вас о одржавању концерта ‘’METALLICA SIMPHONY’’ на којем ће се новосадској публици представити BLACK METALLICA TRIBUTE BAND у пратњи ЗРЕЊАНИНСКЕ ФИЛХАРМОНИЈЕ. Концерт ће се одржати на OPEN AIR КРОВНОЈ ТЕРАСИ ТРЖНОГ ЦЕНТРА ПРОМЕНАДА у Новом Саду, 17. СЕПТЕМБРА 2022, са почетком од 20 сати.

Први пут у Новом Саду, Black Metallica tribute band изводи највеће хитове групе METALLICA уз прилагођену пратњу симфонијског оркестра.

Сви заљубљеници у музику коју изводи METALLICA и класичну музику моћи ће на овом концерту чути симбиозу ова два различита звука из света музике и кроз њу проћи кроз опус легендарног S&M албума.

“One“, “Master Of Puppets“, “Nothing Else Matters“ само су неке од нумера које ће BLACK METALLICA извести у пратњи тридесеточланог симфонијског оркестра.

Black Metallica tribute bend основан је 2016 године од стране врхунских музичара и великих фанова групе METALLICA, који сваким својим концертом величају опус чувеног метал бенда.

Због одличног свирања и невероватне физичке сличности фронтмена СТЕВЕ МЕСАРОША са Jamesom Hetfieldom, Black важе за једну од најтраженијих Metallica tribute група у Европи, о чему сведоче бројни концерти у Аустрији, Италији, Хрватској, Швајцарској, Бугарској и Румунији.

Ово ће бити прилика да се сусретнемо са њима и са њиховом музиком и да уз њу проведемо дивно топло опуштајуће вече.

Улазнице за концерт се могу набавити “on line“ и кроз продајну мрежу GIGS TIX-a.