НЕДА УКРАДЕН ПЕВАЛА “ЖЕНАМА С ЉУБАВЉУ”

Двочасовни концерт Неде Украден отворио је богат програм “Женама с љубављу”, који је и ове године, поводом 8. марта, Међународног дана жена, припремила локална самоуправа. Великој музичкој звезди старе Југославије није требало пуно да загреје публику у Хали “Језеро”:

– Утисци са последњег концерта у Кикинди су сјајни, али је овога пута било топ. Уосталом, драге моје, да ли су ово наши дани или нису? Драго ми је што су градоначелник Кикинде и његови сарадници осмислили овај програм, и решили да овако обрадују суграђанке поводом 8. марта. Мислим да жене заслужују пажњу сваког дана, баш као и мушкарци. Треба узајамно да се поштујемо, волимо и једни друге даривамо, без обзира који је дан- рекла је Неда Украден и подвукла да изузетно цени кикиндску публику:

– Ова публика је фантастична и представља мешавину различитих нација и карактера. Воле и поп нумере, и севдалинке- казала је она. Програм “Женама с љубављу” наставља се у недељу, 8. марта. На сцени Народног позоришта, од 18 сати, Снежана Савић, Миленко Павлов и Марина Воденичар извешће представу “Љубав до гроба”. Два сата касније, у “Језеру” ће наступити Кики Лесендрић и “Пилоти”.

Извор: Град Кикинда