NOVA CRVENKA OBEZBEĐENA ZAŠTITNIM SREDSTVIMA

Komandant Štaba za vanredne situacije opštine Kula Damjan Miljanić i Direktor JKP „Komunalac“ Kula Marko Pešić obišli su najmanju Mesnu zajednicu opštine Kula, Novu Crvenku kako bi dostavili dezinfekciona sredstva i zaštitne maske za prioritetne grupe, navodi nasemesto.

Miljanić je istakao da je svakodnevno u kontaktu sa svim predstavnicima ustanova, ali da želi da se uveri i lično kakva je situacija na terenu, s obzirom na vanrednu situaciju u našoj zemlji. Iako je Nova Crvenka mala Mesna zajednica, nije usamljena i nije zaboravljena, a ovde će krenuti i dezinfekcija ulica, rekao je predsednik opštine Kula i komandant Štaba za vanredne situacije Damjan Miljanić.

On je dodao da je bilo planirano da se u ponedeljak krene sa javnom nabavkom za rekonstrukciju prostora namenjenog penzionerima i mladima, ali će ova situacija to malo prolongirati, jer je prioritet na merama zaštite zdravlja ljudi. Milorad Tunguz, predsednik Saveta MZ Nova Crvenka rekao je da se građani pridržavaju propisanih mera i da je Mesna zajednica dostupna građanima za sve što je potrebno, a sve što ne može da reši, upućuje na Kol Centar opštine Kula.

Izvor: nasemesto