НОВОГОДИШЊИ ДАРОВИ СТИГЛИ И У ВРТИЋЕ „БАМБИ“ И „ЗЛАТНА РИБИЦА“

Маскиране малишане вртића „Бамби“ развеселила је посета Деда Мраза . Долазак је уследио након заједничког писма малишана Деда Мразу. Њихово писмо , са још 4.500, завршило је у „Кутији жеља“. Деда Мраз је испунио и њихову жељу. Са собом је повео Снежну краљицу и градоначелника Кикинде, Павла Маркова:

– Драго нам је што је и овог децембра Деда Мраз посетио наш вртић и донео играчке, слаткише и пуно среће. Деца су позвала Деда Мраз на журку. Ово јесте најрадоснији део године када се већ увелико осећа претпразнична атмосфера. Надамо се да ће Нова 2020. година бити још успешнија и радоснија – рекла је васпитачица Далиборка Сретеновић. То што десетак дана пре дочека Нове године снега још нема, па ни Деда Мраз у Иђош није стигао са саоницама које вуку ирваси, није сметало малишанима вртића „Златна рибица“ да га раздрагано дочекају. И они су му писали:

– Расподела пакетића почела је 16. децембра, а као што видите, Деда Мраз и његови помоћници имају пуне руке посла. Лепо смо се провели у “Бамбију”, а и овде у вртићу “Златна рибица”, било је пуно смеха. Ово је заиста једна од наших најлепших акција. Настављамо даље и наредних дана- рекао је Марков и подсетио да се у “кутију жеља” писма сливају већ шест година. Он је и ову прилику искористио да малишане и њихове родитеље позове на дочек Дечје Нове године. Већ по традицији, прослава ће се одржати 31. децембра, од 11 сати, на платоу испред Градске куће.
 Извор: Град Кикинда