НОВОГОДИШЊИ КОКТЕЛ – КОНТИНУИТЕТ ДОНОСИ НАПРЕДАК

Бесплатни уџбеници за све основце, комплетна реконструкција улица 15. мај и 15. август, изградња нове котларнице у насељу „Солидарност“, рестаурација Дома војске, само су неки од пројеката који ће се реализовати у наредној, 2020-ој години, казао је Слађан Манчић, председник Општине Рума на новогодишњем коктелу који је данас одржан у Градској кући у Руми.

Традиционалном окупљању у смирај године присуствовалу су представници локалне самоуправе, привредници, челни људи јавних предузећа и установа, представници медијских кућа, те чланови Већа, одборници локалног парламента и пријатељи Општине Рума.

„Нисмо хтели ове године да позивамо никог са стране, осим пуковника Шљиванчанина кога сматрамо за нашег суграђанина, јер смо хтели да овај коктел обележимо у кругу породице. Сви ви који сте данас овде на неки начин допринели сте свему овоме позитивном што се у последњих неколико година дешава у нашем граду. Радили смо на томе да Руму избацимо на врх пирамиде зване Србија. Данас све чешће нашу општину узимају као позитиван пример за многе сфере развоја. Многи од вас могу боље, али када се саберемо као целина доста добро радимо. Постоје људи који другачије мисле, али и то је поштено и нормално“, рекао је председник Манчић посебно се захваливши румским привредницима.

„Ви сте ти који вучете ову општину унапред. Ми смо сервис који треба да помогне и погура и мислим да смо у великој мери то и урадили. Отворили смо врата наше општине, нашег града, мислим да посла има за све. Од вас зависи како ћете да развијате своје фирме, многи од вас то доста добро раде и хвала вам што улажете у ваш бизнис, али и у наш град. Када ви имате више новца онда и ми у буџету имамо више новца. Желим да тако наставите и у 2020. години и да то буде на још вишем нивоу“, рекао је Манчић.

„Захваљујем се и мојим непосредним сарадницима. Улазимо у седму годину рада. Они најбоље знају како радимо и на који начин, знају и кад претерам, ништа лично према никоме, мој темперамент је такав да ако нешто договоримо, зацртамо, онда то морамо и да урадимо“, напоменуо је Манчић.

Председник Манчић је свој говор завршио честитајући свим грађанима срећну Нову 2020. годину.

„Желим вам све најбоље у 2020. години, и вама и вашим породицама, пре свега пуно здравља, среће, пуно пара, циљ нам је да, као што и држава то настоји, да допринесемо подизању плата и на тај начин омогућимо бољи квалитет живота свим грађанима“, поручио је први човек румске општине, најавивши да ће се, као и претходних шест година, на Градском тргу у Руми прославити српска Нова година.

Извор: Општина Рума