NOVOSADSKI NOĆNI BAZAR NA NOVOJ LOKACIJI!

U petak i subotu, 19. i 20. aprila 2019. godine (u petak od 18 do 24h, u subotu od 16 do 24h), po jedanaesti put, organizujemo Novosadski noćni bazar. Ovoga puta, bićemo na novoj lokaciji – na novosadskoj plaži Štrand.
Svojim entuzijazmom i željom da u Novom Sadu u prijatnoj atmosferi ponudimo nesvakidašnju mogućnost da svi zainteresovani posete bazar, već dve godine Novosađankama i Novosađanima pružamo mogućnost da se upoznaju sa radom i gastronomskim i umetničkim proizvodima naših proizvođača i izlagača.
Novosadski noćni bazar postao je redovna manifestacija. Koncept našeg bazara je rad sa malim proizvođačima i možemo da se pohvalimo da smo počeli sa 160 izlagača po događaju, a da ih danas imamo i do 330, za svaki događaj imamo listu čekanja, jer nijedan prostor ne može da isprati inetresovanje izlagača. Da svaki događaj ima smisla govori posećenost koja je procenjena na 4.000 posetilaca po događaju. Na ovom okupljanju očekujemo još raznovrsniju
ponudu naših izlagača, a svi posetioci biće u prilici da i ovog puta uživaju u hrani i piću, umetničkim delima, unikatnoj garderobi i obući, nakitu i nameštaju.
Na ovom okupljanju, pored raznovrsne ponude naših izlagača, imaćemo i odličan zabavni program. U petak će za dobro raspoloženje ‘sa najboljom žurkom u gradu’ biti zadužen Radio AS FM, a u subotu Kreativni M kutak i Milaćopezo.
Svečano otvaranje zakazano je za petak, 19. april, u 18h na novosadskoj plaži Štrand.