OD SUTRA POČINJE INTERFEST – FESTIVAL HEDONIZMA

Petnaesti Festival Interfest, koji promoviše vino, počinje 14. juna i trajaće do 16. juna. U tom periodu na Trgu slobode u Novom Sadu biće predstavljeno više od stotinu vinarija i proizvođača gastronomskih specijaliteta.

Festival hedonizma, kako ga mnogi nazivaju, za ovu deceniju i po postao je jedan od omiljenih festivala Novosađana, ali i gostiju koji dolaze iz regiona.

“Ove godine posetioce, pored vrhunskih vina, očekuju i kvalitetne rakije. Imaćemo i probranu gastro ponudu, sireve i druge delikatese koje se slažu uz vino. Pomažu da gutljaji sami klize”, najavljuju organizatori. Program ovogodišnjeg Interfesta možete pogledati na linku.

Na ovogodišnjem Interfestu ponovo će biti organizovan i niz stručnih radionica i panela. O muzičkom programu brinuće Aleksandar Dujin.

Posetioci petnaestog Interfesta moći će da kupe vaučere za degustaciju vina, koji košta stotinu dinara. Poznavaoci I ljubitelji vina insistiraju na tome da se vino pije isključivo iz staklene čaše. Oni koji reše da poslušaju praktične savete stručnjaka, ali ponesu i uspomenu sa Interfesta, mogu kupiti brendiranu čašu festivala. Za to će morati da izdvoje 250 dinara.

Vidimo se.