ODRŽAN RADNI SASTANAK, DOGOVORENI SVI DETALJI ZA HEART ROCK FEST

Mala sala Opštine Vrbas juče je bila ispunjena rukovodiocima najvažnijih ustanova u gradu koji su zajedno sa organizatorima Heart Rock Festa održali radni sastanak i utvrdili sve detalje za 10. Avgust, navodi nasemesto.

Ispred organizacije festivala, na sastanku su bili Nemanja Vujović član benda Ničim izazvan i predsednik Humanitarnog udruženja “Empata” koje je od samog početka uključeno u ovaj projekat i Mane Gluvajić takođe član benda Ničim izazvan, predstavnici opštine Vrbas na čelu sa Milanom Glušcem, kao i predstavnici Turističke organizacije opštine Vrbas, Policije, zdravstvenih ustanova, Crvenog krsta, EPS-a, RPD-FTO, CFK Drago Jovović i JKP Komunalac Vrbas.

Na sastanku su dogovoreni najvažniji detalji koji se odnose na smeštaj izvođača i pomoćnog osoblja, obezbeđenje, broj zdravstvenih radnika, predstavljena je satnica i plan festivalskog prostora. Takođe, razgovaralo se o uslugama koje može da pruži JKP Komunalac nakon festivala, kao i to kada će biti postavljena bina i održane tonske probe.

“Prošle godine smo imali priliku da pomognemo u organizaciji festivala koji će Vrbasu dati jedan kulturni ali i turistički kapacitet. Ove godine smo takođe preuzeli obavezu da napravimo festival i damo sve od sebe da on u narednim godinama pređe u tradiciju. Nadam se da ćemo i ove godine u organizacionom smislu postići sve što smo uradili i prošle godine, pa čak i više”, izjavio je predsednik opštine Vrbas Milan Glušac.

“Mi nekako verujemo da je ovo u interesu apsolutno čitavog grada da festival prođe najbolje što može. Prethodne godine smo organizovali prvi Heart Rock festival, godinu dana pre toga događaj koji je preteča samog festivala kada smo svirali za Makše i meni je najvažnije, pored toga što postoji kulturni značaj i turistički značaj, da u narednim godinama organizujemo festival tako da on donese dobit i u humanitarnom smislu i za čitavu zajednicu”, dodao je Mane Gluvajić, ispred organizacije festivala.

Što se tiče informacija za posetioce festivala, kapije će biti otvorene u subotu 10. avgusta najkasnije u 18:30, a plan je da prvi bend nastupa u 19:15. Ulaznica ima sasvim dovoljno i biće omogućena kupovina karata na samom ulazu po ceni od 600 RSD. Strogo je zabranjeno unošenje bilo kakvog pića, kao i predmeta koji mogu da povrede druge posetioce, a kako niko ne bi ostao žedan, biće obezbeđena četiri šanka na kojima će posetioci biti u mogućnosti da kupe alkoholna i bezalkoholna pića.

Podsećamo, Heart Rock će i ove godine imati humanitarni karakter, tako što će određeni iznos novca od prodatih ulaznica biti namenjen u humanitarne svrhe.

Izvor : nasemesto